Stickere decorative - descopera cea mai indrazneata si originala metoda de a schimba look - ul camerei

Stickerele decorative pentru pereti sunt elemente de design interior realizate din material autocolant, foarte accesibile si foarte usor de aplicat. Fie ca vrei sa iti decorezi livingul sau dormitorul, camera copilului sau chiar biroul, cu stickerele decorative ai posibilitati nebanuite si nelimitate, iar rezultatele sunt spectaculoase.
Stickerele, traduse la noi in general prin abtibilduri, sunt imagini imprimate pe un suport (de regula, o folie din plastic sau hartie), care au pe verso lipici si se folosesc pentru a decora un obiect. Exista stickere monocolore, bicolore sau multicolore.
Stickerele pentru pereti sunt de obicei reproduceri monocolore ale formei unui obiect (forma frunzelor unei plante, a unei cladiri usor de recunoscut, a unui portret etc).
Unde se potrivesc?
Oricat de mult ne-am dori, sunt perioade ale anului in care bugetul nu ne permite sa achizitionam lucruri pentru casa. Nevoia de schimbare, chiar daca nu vorbim despre schimbari majore, cum ar fi modificarea peretilor sau schimbarea pardoselii, este insa prezenta indiferent de motivele obiective care ne impiedica sa-i dam curs.
Acesta este momentul in care arta urbana, cea pe care multi traditionalisti nu o admira deloc atunci cand o vad imprimata pe zidurile caselor, ne ofera o mana de ajutor.

Cum le gasim?
Stickerele, de dimensiuni si complexitate variabile, pornesc de la 25-35 de lei si pot ajunge si la cateva sute. Daca ti se pare scump, gandeste-te cam cat te-ar costa vopseaua lavabila, instrumentele de vopsit, zugravul si timpul petrecut acoperind si mutand mobilele.
Daca e sa vorbim despre ce imagini am putea sa lipim pe pereti, aici s-ar putea sa fie adevarata problema: exista sute de variante, de la motive florale pana la simboluri chinezesti atat de apreciate de iubitorii Feng Shui, de la imagini cu sporturi pana la figuri monocolore usor de recunoscut (cum ar fi portretul actritei Marilyn Monroe, de exemplu) si de la figuri abstracte pana la propria ta idee, pe care o poti comanda unui artist sau o poti face tu insuti.

     

De ce as alege un sticker decorativ?
Simplu, autocolantele de perete reprezinta cel mai original mod de a schimba look-ul unei camere cu un cost si un efort minim. Sunt perfecte pentru a-ti decora sufrageria, dormitorul, camera copilului, ba chiar si baia si bucataria.

 

Web-Links.ro  Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau  Director Web Profesional Gratuit 

 

   Enterprise Search - Advertise your business in our free online Australian business directory.